Hong-Kong met de Lasershow en Bangkok met de Ping Pong show
Lectori Salutem,
Hallo lieve lezers,
Jullie gebeden zijn verhoord, de vluchten zijn (tot nu toe) helemaal goed gegaan en de rest ook. Vanwege de enorme overstaptijd van 30 uur in Hong Kong hebben Jelle, Rutger en ik (triple V), jazeker, een hotelletje gezocht in de binnenstad van Hong Kong. En dat was me nogal wat. Nog nooit in een echte wereldstad geweest en als ik dat wel was, is nu mijn beeld bijgesteld. Volgens mij heb ik wel 5000 flats van meer dan 150 meter hoog gezien en een paar joekels van 200 +. De domtoren was er een grasprietje bij. In Hong Kong aangekomen en via een meer dan hilarische manier in een hotelkamertje te zijn neergeploft ontdekten we dat er een bed te weinig was. Even onderhandelen over de prijs maakte het wel goed. Het tijdsverschil zorgd wel zeker voor enige verwarring tussen de oren, want op een gegeven moment waren we 28 uur achter elkaar wakker geweest. Even snel de hotspots van Hong kong (rondlopen in een straat was voor al een attractie) gezien en toen een dutje gedaan in onze 2 bij 2 kamer. S'avonds, of s'ochtends, het is maar net hoe je het bekijkt, in ieder geval toen het donker werd, gingen we naar de lasershow, die ons door de informatievrouw was aanbevolen. Nou, werkelijk, een meer betreurende show (misschien kwam het toch door de zeer aanwezige jetleg) die moet passen bij een zo grote stad heb ik nog gezien (duh). Het viel dus wel mee.
Na de lasershow hebben we nog een beetje rondgeslenterd en hebben we heerlijk local gegeten. Via het park waar ons ntb wiet en hash werd aangeboden, zelfs nadat we hadden gezegd uit Holland te komen, hebben we onze slaap hervat en werden we 10 uur later wakker.
Met de super dubbeldekkerbus terug naar het vliegveld en lekker in de gate boekje lezen. De vlucht naar Bangkok verliep ook prima, er zat gelukkig net zo'n heerlijk entertainment programma in elke stoel wat ervoor zorgde dat de gamers ons lichaam tijdelijk weer overnamen..... Tetris ja. En Rutger had bijna verloren, met alle gevolgen van dien!
Bangcock nee sorry Bangkok, maar hier op straat gebeuren de raarste dingen. Het sextoerisme in Bangkok waar ze het over hebben in de Westese wereld wordt niet overschat....
Ben vanavond wel geknipt, wat - no offense Judith - heeeel hard nodig was. En we onze eerste Nederlander tegen gekomen, een man uit Eindhoven die net een (thaise)vrouw met wie hij al 5 dagen was het nee-woord had gegeven.... zo gaat dat hier dus. Daarna laaide er een ruzie op die als directe aanleiding had dat de vrouw Jelle een banaan gaf en zei dat ze single was....
Ow wat die Ping Pong show betreft, het is niet wat je denkt. In ieder geval is het wel totaal iets wat je zou kunnen verwachten....
Mijn tijd van de computer zit er bijna op, Dus ik ga afronden! Ik zal snel weer iets schrijven, om mijn avonturen natuurlijk te delen met jullie in dat koude Nederland (haha).
Doeg iedereen! Ciao, Hou je taai
XX Kajan
Hoi (Lieve) Kajan,
Wat een leuke verhalen, super tof klinkt die stad. En hoteletjes zijn niet altijd zo als in antwerpen. haha
Vandaag die jongens van kos gezien en een van die jongens zijn neef zat bij jullie in het vliegtuig, grappig toch. Heel veel plezier ook als je doenja weer ziet.
Hoe gaat het verder met je?
XXX judith
Hee mannetje, wow het is vast tof dat het nu echt is begonnen! het klinkt in ieder geval allemaal al helemaal top.
Ik verheug me al op jullie volgende update.
Knuffel x
stond er ook een domtoren in honkong?
wat zijn het ook een stelletje na-apers xD.
heerlijk entertaining verhaaltje, hou die bananen op afstand en maak een good time.
groeten aan je voeten vanuit een heerlijk tropisch warm nederland,
a
Lieverd, wat fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen! Wat knap om zo al een beetje de weg te vinden in zo'n wereldstad als Hong Kong en je niet te verslapen! Lekker eten daar: dat geloof ik vast! Vergeet niet foto's van maaltijden te maken, daar ben ik dol op. Hoe is het met de drukte in Bangkok? Veel auto's of fietstaxi's? Veel plezier! Dikker knuffel,
Melanie
Jammer dat je je haar hebt laten knippen, ik vond het juist zo leuk en origineel!
Ha Kajan en Jelle en Rutger,
Stoere verhalen over drie jongens in een wereldstad. Mooi hoor. Ik ben benieuwd of jullie wat merken van de overstromingen in Thailand?
Hoe is je haar nu geknipt: nog korter? Stuur maar een foto.
Rustig blijven doorademen bij al die verlokkingen in Thailand.