Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Kajan

Doenja

Nou schat .. ik ga je volgen hoor!
Hopelijk krijg je het net zo leuk als ik het de afgelopen weken heb gehad! En zeer waarschijnlijk zien we elkaar over 3 weekjes!;) Dat wordt lachuhhh! Thailand, full moon-party

Big kiss

ellen

Hoi boeffie,
Je ben nu onderweg, behouden vlucht! We gaan je verhalen en belevenissen volgen en wij hopen dat dat je een geweldige tijd zult hebben, met je vrienden, je zus en ook als je alleen reist. Geniet ervan en haal alles eruit.
dikke kus en warme omhelzing El en Dick

Edwin en Femia

Thailand?? Full-moonparty??

Wij zijn eind november ook op DE full moon party!

Mochten jullie er dan inderdaad zijn lijkt het ons leuk om samen er heen te gaan..

Mail ons anders even, want een kans om samen te feesten in Thailand kunnen we ons niet voorbij laten gaan: [email protected]

xx Femia en Edwin

toon

Nou Kajan, eindelijk is het vliegtuig dan toch vertrokken, samen met Jelle en Rutger. Wat een spanning kunnen jullie opbouwen: was Jelle bijna meegegaan als een 'Erik' die een verjongingskuur had ondergaan. Gelukkig bracht Lieke nog net op tijd de verlossing: het juiste paspoort!!
Het is een beetje leeg en rustig hier, zonder al die drukte van jou. En al die traantjes....boeeeee. Kregen we nog een vette parkerebon vanwege het parkeren. Shit. Al je papieren enzo heb ik gevonden.
Tot snel. Brevis.

hai die kajan en natuurlijk ook jelle en rutger,
3 vrienden gaan op stap de wijde wereld in. heerlijk !!
ze krijgen een twee persoons kamer met z'n drieën. 2 bedden...... 3 personen .....lekker lepeltje an lepeltje.ze krijgen bananen toegespeeld van vrouwen. dan ±35 uur niet geslapen.....tjeetje waar moet dat naar toe en dit is nog maar het begin. zeg kajan...... jullie zoeken het toch niet op hè. je zou je netjes gedragen heb je me beloofd....ha ha.
nee hoor, geniet maar lekker en ik zal je volgen, liefs van je tantetje marian